?

Log in

 
 
08 May 2013 @ 09:21 pm
Rondleiding Nottingham  
Heb je even een kwartiertje? :D


                      (terrein | rijtjeshuizen | school | achtergrondmuziek)

.
Tags:
 
 
♥ : jubilantjubilant
♫ : Lindsay Stirling & Pentatonix - Radioactive (cover)
 
 
 
someaddictsomeaddict on May 9th, 2013 10:54 am (UTC)
Leuk huis :D
Jammer ik wou echt het kerkhof zien :p
Nouja de bieb was ook cool :) met de poster van de robot met de tosti ^^
En uhm leuk dat je naar Brugge gaat met school :) Woon ik 15 min van ofzo. Leuke stad ;)

Michelle
Rain8owrain8ow on May 9th, 2013 12:32 pm (UTC)
Wat leuk dat je naar Brugge gaat met school, het is daar zo mooi! Ik ben er vorig jaar een dagje geweest en er zijn zo veel mooie oude gebouwen, kerken en musea.

Goed :3 Over de rondleiding. Ik vind je buurt echt super mooi en uniek! Ook leuk dat je zulke grote gebouwen gewoon kunt neerzetten, dan lijkt je buurt inderdaad meteen voller. En de kamers in het hoofdhuis zijn mooi ingericht. David heeft toffe posters. De bieb is ook leuk!
En verder is het gewoon allemaal awesome. Ik vind het leuk om jouw simsspel te zien en jou erbij te horen praten, het is op een bepaalde manier heel vermakelijk :3 Als je weer eens een livestream gaat doen wil ik er graag weer bij zijn, whihi.
sims2snfkggh: pic#121377068sims2snfkggh on July 22nd, 2013 12:16 am (UTC)
Ik geloof dat ik echt de eerste 07:29 minuut dacht van: Wauw, je laptop trekt het goed, zo snel als je met rechter muisknop door het spel bewegen kan - jaloers!

Maar tóen kwam je bij 07:30 minuten. O mijn God ik denk dat ik de buren wakker heb gelachen! "Ik heb hier lang naar zitten kijken. Het is... een beer en een bever of zo?" Mijn God mijn God. xD Nu je het zegt hè! Is dat CC of is dat één van de standaard dingen in het spel? Ik heb het ook nog nooit gezien - al weet ik zeker dat er van die rare borden zijn. Trouwens, die bever kan ook weleens een pinguïn zijn hè! =D